joi, 11 octombrie 2012

Prajitura cu nuca si ciocalata.



   Ingrediente:
 - 130 gr. unt/margarina.
 - 130 gr. zahar .
 - 3 galbenusuri.
 - 130 gr. faina.
 - un pliculet de praf de copt.
 - 150 gr. cicolata ( taiata cubulete mici ).
 - 80 gr. nuci.
 - 3 albusuri.

   Mod de preparare:
 - untul mai moale se freaca pana ce capata un aspect spumos, apoi se adauga treptat zaharul si galbenusurile.
 - se adauga faina amestecata cu praful de copt si se pune odata cu ciocaolata bucatele si nuca macinata si se amesteca bine.
 - albusurile se bat spuma si se incorporeaza usor in amestecul facut deja.
 - compozitia se intinde pe o tava  cu hartie de copt si se coacetimp de 20-25 min la cuptorul preincalzit la 175 grade C ( se verifica dupa 15 min. )
 - se taie in patratele mici sau in forma de batoane.


Pofta Buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu