joi, 17 mai 2012

                                  Blat de Tort

       Ingrediente:

 - 4 oua
 - 6 linguri zahar
 - 6 linguri faina
 - 4 linguri apa
 - un praf de sare
 - unt/ulei
 - un pliculet praf de copt

    Mod de preparare:

 - freci galbenusurile cu 4 linguri zahar apoi torni apa si omogenizezi.
 - se bat albusurile spuma cu restul de zahar.
 - se incorporeaza albusurile cu crema de galbenusuri,amestecand usor si alternand cu faina si cu praful de copt.
 - se unge tava cu unt/ulei si se tapeteaza cu faina.
 - se coace blatul 20-25 min. in cuptorul preincalzit la foc mijlociu.


                              POFTA BUNA!




2 comentarii:

  1. Absolut delicios tortuletu'...poate mai repeti maine experimentu' ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da chiar mi-a placut si mie si cred ca o sa mai fac!!

    RăspundețiȘtergere